Trebalo je da bude mađioničar, a danas je gledamo u svim domaćim serijama

Izvor: B92, 12.Jan.2019, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trebalo je da bude mađioničar, a danas je gledamo u svim domaćim serijama

Na glumačkoj sceni Ivana Dudić se prvi put pojavila u seriji "Urgentni centar", nakon čega su usledile uloge u "Prvacima sveta" i "Ubicama mog oca". Trenutno je jedna od najpopularnijih likova u seriji "Istine i laži", a pored glumačkog umeća poseduje i mađioničarsko.

"Ima me previše, ima me skoro u svim serijama ovde", kaže Ivana i dodaje: "Mogu samo da budem zahvalna jer su sve uloge koje igram različite."

Između ostalih, mlada glumica se priključila seriji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Istine i laži" u drugoj sezoni, gde tumači lik Une Dabović. Ističe da je u početku imala poteškoće po pitanju toga kako će je prihvatiti ostali glumci.

"Iskrena da budem, ja sam privatno imala veliki strah od cele ekipe zato što je bila prva sezona. Oni se svi znaju, druže se, mnogo se drže zajedno, da l' će me prihvatiti", priseća se ona i dodaje da se za glumce obično govori da su sujetni, ali da ona ni jednog trena to nije osetila kada se priključila ekipi.

U emisiji "150 minuta" na TV Prva Ivana je govorila o pomenutoj seriji, ali i ostalim zapaženim ulogama, načinu na koji je gradila svoje likove, ali i onome što je prvobitno bila - mađioničar.

Više o tome, pogledajte u prilogu u nastavku.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivana Dudić – Trebalo je da bude mađioničar, a danas je gledamo u svim domaćim serijama

Izvor: Story, 12.Jan.2019

Na glumačkoj sceni Ivana Dudić se prvi put pojavila u seriji “Urgentni centar”, nakon čega su usledile uloge u “Prvacima sveta” i “Ubicama mog oca”. Trenutno je jedna od najpopularnijih likova u seriji “Istine i laži”, a pored glumačkog umeća poseduje i mađioničarsko. U emisiji...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.