Transformisala se do neprepoznatljvosti: Kim Kardašijan glumi u novoj sezoni popularne serije VIDEO

Izvor: B92, 23.Jul.2023, 13:40

Transformisala se do neprepoznatljvosti: Kim Kardašijan glumi u novoj sezoni popularne serije VIDEO

Ljubitelji horor žanra uskoro će uživati u novoj sezoni serije American Horror Story, ali najava nove sezone nije ni upola velika vest kao ta da će jednu od uloga tumačiti Kim Kardašijan.

Kim je prošla kroz pravu transformaciju za svoju ulogu u najnovijoj sezoni hit serije te izgleda potpuno neprepoznatljivo u prvom trejleru za 12. sezonu jezivog serijala. U trejleru, Kim je nosila dugu belu periku i crnu haljinu, a u rukama je držala dete dok je u pozadini svirala jeziva >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << verzija pjesme Rock-A-Bye Baby.

Njena koža oslikana je belom bojom, što je snažan kontrast njenom upadljivom crvenom ružu i dramatičnim trepavicama. Njene koleginice Ema Roberts i Kara Delevinj odevene su u sličan autfit nalik bezličnim figurama, noseći istu belu periku i izvodeći jeziv ples.

Najnovija sezona antologijske serije, nazvana Delicate, temelji se na romanu Danielle Valentine Delicate Condition, koji govori o ženi koja veruje da neko pokušava da je spreči da ima dete. Iako je trejler oduševio mnoge obožavatelje, vest o uključenosti Kim Kardašijan u serijal izazvala je mešovite reakcije.

Premda je kreator serije Rajan Marfi opisao Kim Kardašijan kao jednu od "najvećih televizijskih zvezda na svetu", drugi glumci nisu bili impresionirani njegovom odlukom da ulogu dobije osoba koja nije glumica. Patti LuPone, koja je i sama glumila u seriji, otkrila je da joj se ne sviđa odabir Kim jer je uzela ulogu “drugim glumcima” koji su više zaslužili.

Šeron Stoun je takođe na društvenim mrežama komentarisala da Kim nije dostojna uloge. "Pa znaš... Gluma nije zahtevna kao operacija mozga, ali ipak, mi cenimo svoju umetnost. Učili smo, patili smo, u tome je stvar", rekla je Šeron.

Kim je pohađala glumačke tečajeve kako bi se pripremila za ulogu, a u razgovoru s Varietyjem na Met Gali pojasnila je da dobiva pomoć od profesionalaca i stvarno uživa u "tom izazovu". "Zaista je zabavno izaći iz zone komfora i isprobati nešto novo te rasti. Tako sam uzbuđena zbog ovog iskustva", izjavila je Kim.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.