Top 10 božićnih scena iz vaših omiljenih serija

Izvor: B92, 25.Dec.2015, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Top 10 božićnih scena iz vaših omiljenih serija

Neke humorističke serije možemo uvek iznova da gledamo koliko god stare ili otrcane bile, druge možda ne volimo toliko, ali se uvek rado setimo nekih scena.

Autori popularnih sitkoma uvek su se trudili da praznične epizode budu posebne, a tako smo dobili i čitav niz emotivnih i duhovitih scena koje su se mnogima urezale u srce. Prisetili smo se zato praznika u serijama koje su mnogima bile omiljene.

Emitovao se godinama, a pravim ljubiteljima ove serije je teško >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da izdvoje samo jednu omiljenu prazničnu epizodu (a kamo li scenu). Međutim, ova lista ne može da prođe bez kultnog Festivusa, izmišljenog praznika Džordžove porodice.

Tu je naravno i Elejnina bradavica, koju je poslala svim svojim prijateljima, članovima porodice, poznanicama, kolegama... Čak i kućnom majstoru.

I pupularni Prijatelji su imali svoj niz božićnih epizoda pa se tako sećamo Fibi koja se nikako nije mogla pomiriti s nesrećnom sudbinom neokićenih božinih jelki, a tu je naravno i nesrećni susret Deda Mraza s "čudnim čovekom-kornjačom".

Kafić Uzdravlje je upisao gotovo 300 epizoda, a u jednoj božićnoj Frejžer se ponašao poput pravog Grinča.

Britanska serija "U kancelariji" osvojila je ljubitelje pravog britanskog humora, a ova božićna epizoda je bila dvostruko posebna. Održava se kancelarijska božićna zabava, a odjednom će se dogoditi mnogo toga...

Ova serija osvojila je gledaoce širom sveta, a mnogima je jedna od omiljenih scena ona u kojoj Peni Šeldonu poklanja najbolji božićni poklon. Šeldon na to neće najbolje reagovati.

Puna kuća je jedna od serija koje već spadaju u klasike, a mnogioma je bila omiljena. S punom kućom dece svaki Božić je uzbudljiv, a ništa manje nije bio lep ni u ovom sitkomu - osim što su stvari u jednom trenutku ipak pošle u neočekivanom smeru.

Dadilja je takođe jedna od onih serija koje iz nekog razloga ne prestaju da se repriziraju. U prazničnom izdanju Najls, Maksvel, a na kraju i Fren će se prisetiti trenutaka iz svog detinjstva.

Nijedna lista najboljih humorističkih serija ne može proći bez Mućki. U božićnom izdanju iz 1996. godine Del će saznati da je napokon postao milijarder...

I naravno, tu je kultna praznična verzija Sout Parka.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.