Tom Henks ima svog favorita za novog Džejmsa Bonda: On ima dozvolu da ubije

Izvor: B92, 15.Maj.2023, 08:33

Tom Henks ima svog favorita za novog Džejmsa Bonda: "On ima dozvolu da ubije"

Kao što je poznato, uveliko se traži ko će da glumi Džejmsa Bonda nakon što je Danijel Krejg završio sa angažmanom. Tom Henks je u razgovoru za BBC naveo da je pravi čovek za taj zadatak Idris Elba.

"Shvatite ovo. Džejms Bond ima dozvolu da ubije. Izdao bih tu dozvolu Idrisu Elbi samo na osnovu posla koji sam video da radi", rekao je Henks.

Idris Elba je odavno u priči da igra Džejmsa Bonda. Iako je ostao u dobrim odnosima sa producentima franšize o agentu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 007, glumac je odbacio da igra čuvenu ulogu.

"Ne mogu da govorim u njihovo ime, ali iz moje perspektive, u tome nikada nije bilo istine. To je kompliment i čast, ali nije istina", rekao je Elba u intervjuu ta The Guardian, prenosi Deadline.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.