Timoti Šalame u ulozi u kojoj ga dosad niste videli: Ovo pokazuje koliko je svestran glumac

Izvor: B92, 14.Jul.2023, 08:16

Timoti Šalame u ulozi u kojoj ga dosad niste videli: "Ovo pokazuje koliko je svestran glumac"

Timoti Šalame tumačio je Vilija Vonku, lika iz romana Čarli i fabrika čokolade, u novom filmu Varnera Brosa.

Trejler za film Wonka pregledan je čak 6.5 miliona puta u manje od 12 sati, a fanovi su oduševljeni.

Film je prednastavak Čarlija i fabrike čokolade, a režirao ga je Paul King, reditelj hit filmova o medvedu Padingtonu, po scenariju koji je napisao sa Simonom Farnabijem.

Radnja prati mladog i ekscentričnog Vilija i njegove avanture pre nego >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << što je postao poznati proizvođač slatkiša. Film je zabava za celu porodicu, a prema rečima Varner Brosa, "dokazuje da najbolje stvari u životu počinju sa snom, a ako ste dovoljno srećni da upoznate Vilija Vonku, sve je moguće."

Uz Šalamea u filmu se pojavljuju i Rovan Atkinson, Olivija Kolman, Džim Karter i Tom Dejvis. Gledaoce trejlera posebno je oduševio Hju Grant, koji je tumačio Umpa-Lumpu.

Trejler vrvi pozitivnim komentarima, a fanovi veruju da bi film mogao biti veliki hit.

"Činjenica da film izlazi samo mesec dana nakon Dine 2 pokazuje da je Šalame svestran glumac", "Sviđa mi se fantastični ton filma, jako podseća na original. Verujem da će reditelj Padingtona stvoriti remek-delo", "Ovo je napisao i režirao čovek koji je napravio Padingtona? Film će biti odličan", "Nisam znao šta da očekujem, ali ovo izgleda savršeno", neki su od komentara ispod videa.

Film će se emitovati u bioskopima od 15. decembra 2023. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.