The Beaver ne ide u bioskope

Izvor: B92, 03.Nov.2010, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"The Beaver" ne ide u bioskope

Novi film Mela Gibsona "The Beaver" u režiji Jodie Foster najverovatnije neće ići u bioskopsku distribuciju već će biti objavljen samo u DVD verziji.

Sajt „E! Online" naveo je da je to ostvarenje u kojem Gibson igra glavnu ulogu a Jodie Foster njegovu ženu, suočeno sa nizom problema od kojih je najveći bio to što distributer „Summit" nije odredio datum kada bi film mogao da stigne u bioskope.

"Ide pravo na DVD, čuo sam to od Jodie", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izjavio je jedan izvor.

Gibson, na čiju je karijeru senku bacio njegov nesređeni privatni život i borba sa bivšom ljubavnicom oko starateljstva nad zajedničkom ćerkom, u oktobru je izgubio malu ulogu u nastavku "Mamurluka u Vegasu" pošto su se njegovom angažovanju usprotivili neki članovi ekipe.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.