„Tamo i ovde“ u Karlovim Varima

Izvor: Glas javnosti, 20.Maj.2009, 04:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Tamo i ovde“ u Karlovim Varima

BEOGRAD - Film Darka Lungulova „Tamo i ovde“, posle nagrade na Trajbeka festivalu u Americi, dobio je još jedno priznanje i biće prikazan na festivalu u Karlovim Varima, u julu, u selekciji koju biraju kritičari „Verajetija“. - Ovo je veliko priznanje jer dolazi od probirljivih kritičara „Verajetija“, najvišeg autoriteta u svetskoj filmskoj industriji, magazina koji čitaju svetski distributeri“, izjavio je Lungulov, a saopštila producentska kuća „Kino kamera“.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti <<
- Nadam se da će njihova preporuka pomoći da film „Tamo i ovde“ dopre do velikog broja gledalaca“, dodao je on.

Debitantski dugometražni igrani film našeg reditelja i scenariste uvršten je u selekciju „Verajeti kritičari biraju: Evropa sada 09“, koju je taj ugledni magazin objavio za vreme Kanskog festivala. Pored filma „Tamo i ovde“, u selekciji su ostvarenja iz Švedske, Velike Britanije, Nemačke, Mađarske, Hrvatske, Belgije, Holandije, Češke i Španije. Posle beogradskog Festa i Trajbeka festivala u NJujorku, „Tamo i ovde“ biće prikazan na festivalu Sinema siti u Novom Sadu, u junu, a primljeni su i pozivi sa festivala iz Azije, Amerike i Evrope.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.