Tajanstvena izložba: Dizajner ogoljeno o...

Izvor: Mondo, 27.Feb.2015, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tajanstvena izložba: Dizajner ogoljeno o...

Nesvakidašnja izložba biće otvorena u subotu u Savamali u Beogradu.

Foto: Promo

Dizajner Dejan Vukelić podeliće sa posetiocima svoje najličnije stavove i misli "isceđene" tokom 50 godina života i 25 godina rada i pretočene u 20 plakata u seriji - "50 years of connecting dots".

Izložba će biti otvorena u subotu 28. februara, u 19 sati, u foajeu zgrade Nelta (Beograd-Savamala, Karađorđeva 65).

Šta će na njima biti profesionalac >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u advertajzingu i dizajnu, ali i pasionirani sportista-rekreativac, ne želi unapred da otkrije.

Navodi samo da će publika moći da vidi njegova najintimnija saznanja do kojih je došao tokom odrastanja i sazrevanja i tokom života generalno pretočena u stavove koji ga karakterišu i određuju kao ličnost, privatno i profesionalno.

A ti stavovi se kreću od "biblijskih" do onih o svakodnevnim banalnostima.

"U tom smislu izložba je skroz lična i sasvim iskrena, te predstavlja potpuno otvoreno predavanje javnosti. Da tako kažemo, jedan dizajner go pred javnošću", kaže Vukelić, član ULUPUDS-a i Art Directors Club New York, kolumnista Taboo-a, bloger...

Pritom insistira da nije u pitanju umetnost, jer on Umetnika doživljava sa velikim U, i otkriva samo da su je ogoljavanje pred javnošću grafičko, odnosno simboličko.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.