TUGA! Ivan Tasovac je iza sebe ostavio jednogodišnjeg SINA, evo kako je reagovao kada ga je DOBIO

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Sep.2021, 22:47

TUGA! Ivan Tasovac je iza sebe ostavio jednogodišnjeg SINA, evo kako je reagovao kada ga je DOBIO

Cela Srbija žali za direktorom filharmonije.

Danas je iznenada preminuo Ivan Tasovac, bivši ministar kulture i direktor Beogradske filharmonije.

Preminuo je u svom domu u Beogradu oko 21 sat, nakon što mu je iznenada pozlilo. Ekipa Hitne pomoći pokušala je reanimaciju.

Tasovac, koji je po svom izgledu bio prepoznatljiv široj javnosti, držao je svoj privatni život izvan medijske halabuke.

Tasovac je bio oženjen sa 19 godina mlađom suprugom Marijom Borotom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a svi su se obradovali i iznenadili kada je sa njom prošle godine dobio sina.

Podsetimo, Tasovac je postao otac 8. januara 2020, a porođaj je tada prošao u najboljem redu.

A post shared by Ivan Tasovac (@tasovacpiano)

- Sve je prošlo kako treba. Ivan i Marija su presrećni, uživaju u ovim danima, oboje sijaju od zadovoljstva... Tasovac je danima častio i slavio – rekao je tada izvor za domaće medije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.