TROJICA OSKAROVACA NA VELIKOM PLATNU CINEPLEXX BIOSKOPA

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2021, 15:12

TROJICA OSKAROVACA NA VELIKOM PLATNU CINEPLEXX BIOSKOPA

Ulaznice za uzbudljivi psihološki triler ,,Male stvari“ u prodaji su od danas

Uzbudljivi triler ,,Male stvari“ dolazi na veliko platno Cineplexx bioskopa od četvrtka, 28. januara. Ulaznice su u prodaji.

Trojica oskarovaca, Denzel Vošington, Džered Leto i Rami Malek, zajedno na velikom platnu, donose nam uzbudljiv i napet psihološki triler ,,Male stvari“.

Zamenik šerifa okruga Kern, Džo Dekon, koga tumači Denzel Vošington, poslat >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je u Los Anđeles zbog nečega što je trebalo da bude brzi zadatak prikupljanja dokaza. Umesto toga, upliće se u potragu za ubicom koji teroriše grad. Vodeći potragu, načelnik policijskog odseka u L.A-ju, Džim Bakster, impresioniran je Dekonovim instinktima policajaca, pa ga angažuje kao pomoć u istrazi.

Ali, dok prate ubicu, Bakster otkriva uznemirujuće tajne koje bi mogle da ugroze mnogo više od njegovog slučaja. Denzel Vošington je za sličan žanr već osvojio Oskara za najbolju ulogu (,,Dan obuke“), dok su Džared Leto i Rami Malek svoje Oskare zaradili u biografskim ostvarenjima („Poslovni klub Dalas“ i „Boemska rapsodija“).

Ulaznice za film ,,Male stvari“ u prodaji su na blagajni bioskope i preko CineplexxRS mobilne aplikacije.

*Projekcije u Cineplexx bioskopima se organizuju uz poštovanje svih preventivnih mera u cilju

smanjenja rizika nastanka i prenošenja virusa COVID-19.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.