TO NIJE FER! Ovo su NAJPLAĆENIJE glumice Holivuda, a tek koliko muškarci zarađuju

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Avg.2017, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TO NIJE FER! Ovo su NAJPLAĆENIJE glumice Holivuda, a tek koliko muškarci zarađuju

Neravnopravnost polova!

Na prvom mestu je 28-godišnja Ema Stoun, koja je u proteklih 12 meseci zaradila 26 miliona dolara, od čega najviše za svoj Oskarom nagrađen film “La La Land”.

Ona je nedavno govorila protiv nejednakosti plata u Holivudu, tvrdeći da njene muške kolege često sami traže smanjenje svojih primanja, kako bi izjednačili dohodak sa koleginicama.

- Oni su to činili za mene, jer su smatrali da je tako fer. To je nešto o čemu se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne govori uvek - rekla je ona.

Stounova će se uskoro pojaviti uz Stiva Karela u “Battle of the Sexes”, teniskoj drami iz stvarnog života, a trenutno snima Netfliksovu komediju “Maniac” sa Džonom Hilom.

A post shared by Emma Stone (@emmastone_official_) on Apr 13, 2017 at 1:51am PDT

Odmah posle Stounove je Dženifer Eniston sa 25,5 miliona dolara, koja najviše novca zarađuje od brendova koje pomoviše, poput Smart Water i avio-kompanije Emirates.

Prošlogodišnja šampionka Dženifer Lorens sada je na trećem mestu sa 24 miliona dolara. Ona je zaradila mnogo manje od prošlogodišnjih 46 miliona dolara, jer se posvetila manjim projektima, a većinu tog novca dobila je od kuće Dior.

Četvrta na listi je Melisa Mekarti, a peta Mila Kunis. Slede Ema Votson, Šarliz Teron, Kejt Blančet, Džulija Roberts i Ejmi Adams.

A post shared by Minla Cunis (@mila_cunis_ofical) on Apr 27, 2015 at 12:09pm PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.