“TI” I “DOJO” U NIŠKOM KLUBU “FEEDBACK”

Izvor: kult-URA.com, 29.Okt.2014, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“TI” I “DOJO” U NIŠKOM KLUBU “FEEDBACK”

U subotu, 1. novembra, sa početkom od 22:00, niški klub “Feedback” će ugostiti makedonsku grupu “Ti” i novosadsku kontautorku “Dojo”, dok će kao lokalna podrška nastupiti dvojac “Bad Robots”.
“Ti” je psihodelični pop duo koji čine Ilija Duni i Trajče Nikolovski, nastala 2012. godine jednim slučajnim susretom. Za samo godinu dana, odsvirali su više od 30 koncerata i očarali su publiku širom regiona. Muzika grupe “Ti” je puna pamtljivih i često sanjivih melodija gitare, punih i prijatnih bas deonica na klavijaturi, sjajnog dvoglasa i jednostavnih hipnotičkih tekstova i ritmova “koji obuzimaju i stvaraju prijatnu atmosferu lenjeg kišnog popodneva provedenog sa suve strane prozora ili kasnog...

Nastavak na kult-URA.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta kult-URA.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta kult-URA.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.