Svi smo pevali njene pesme u glas, ali ona je nestala: Šta se dogodilo muzičkoj zvezdi?

Izvor: B92, 11.Jun.2016, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi smo pevali njene pesme u glas, ali ona je nestala: Šta se dogodilo muzičkoj zvezdi?

Oni koji su odrasli devedesetih verovatno se sećaju pesme "Thank You", velikog hita britanske pevačice Dajdo.

Pesma je kasnije postala još popularnija kada ju je Eminem pretvorio u "Stan", potom je usledila legenardna pesma “White flag“ i je još par poznatih pesama, a onda je pevačica polako nestala u mračnim dubinama muzičke industrije

Prvi album "No Angels" prodan u 21 miliona primeraka. Dajdo ili Dio Florian Cloud de Bounevialle O'Malley Armstrong 2001. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << osvojila je niz nagrada, a album iz 2003. "White Flag" prodan je u 13 miliona primeraka.

Kompliacija njenih najpoznatijih pesama "Greatest Hits" podbacila je, a Dajdo se posvetila porodici. Ipak, ne odustaje i najavljuje peti album.

"U procesu sam pisanja za album i trebalo mi je duže da se vratim nakon što je Stenli rođen jer sam bila fokusirana na njega i svog muža", rekla je pre tri godine, a fanovi od onda čekaju nešto novo.

*

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.