Svetski mediji bruje! Uhapšen glumac Tom Vopat - seksualno zlostavljao maloletnicu? (FOTO)

Izvor: BKTV News, 26.Sep.2017, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetski mediji bruje! Uhapšen glumac Tom Vopat - seksualno zlostavljao maloletnicu? (FOTO)

Glumac Tom Vopat, najpoznatiji po ulozi u seriji "Dukes of Hazzard", navodno je izazvao više incidenata na probama predstave "42. ulica", i sve je eskaliralo kada je seksualno napastvovao jednu od koleginica u pozorištu i završio sa lisicama na rukama.

Slavni glumac traži pomoć! Ceo svet se ujedinio da mu pomogne! (FOTO)

Neimenovane žene optužile su ga da je, vidno pod dejstvom opijata, napravio tri različita incidenta. Najpre je jednu od njih zagrlio otpozati >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << i počeo da se trlja o nju, drugoj je sa leđa prišao i ogulio joj kožu koja se ljuštila usled opekotina od sunca (?!).

Treća žena prijavila je da ju je uhvatio za zadnjicu i pokušao da joj "gurne prst tamo".

#News via #FOXNEWS "'Dukes of Hazzard's' Tom Wopat facing new indecent assault charge, reports say" | https://t.co/R3pZSaNdmZ pic.twitter.com/b9XMlOdf6l

Sada se ispostavilo da je među oštećenima i devojčica stara 16 godina, koju je glumac u više navrata pokušao da dodiruje po golom stomaku.

Producenti su prethodno više puta razgovarali sa glumcem, jer je ostatak ekipe predstave prijavljivao da dolazi pijan na probe i da pravi probleme svim osobama ženskog pola.

‘Dukes of Hazzard’ Star Tom Wopat Facing New Indecency Charge Involving 16-Year-Old Girl https://t.co/WKGDLW53JG pic.twitter.com/2SCYreTett

Tokom hapšenja, kod Vopata je pronađena veća količina kokaina, a policiji je rekao da često kupuje i konzumira drogu. Glumac je optužen za seksualno uznemiravanje i posedovanje droge.

Neviđeni skandal! Poznati glumac ima milione, a plaća lažnim novcem!

Vopat je igrao u serijama "All my children", "Murder, she wrote", "Cybill", kao i filmu "Đango" iz 2012. godine. Osamdesetih i devedesetih bio je uspešan i kao kantri pevač, i objavio je nekoliko albuma.

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI!

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Uhapšen holivudski glumac, seksualno zlostavljao maloljetnicu

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Sep.2017

Glumac Tom Vopat, najpoznatiji po ulozi u seriji "Dukes of Hazzard", navodno je izazvao više incidenata na probama predstave "42. ulica", i sve je eskaliralo kada je seksualno napastvovao jednu od koleginica u pozorištu i završio sa lisicama na rukama...Neimenovane žene optužile su ga da je, vidno...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.