Svetlana Zaharova u subotu u Centru Sava

Izvor: NaDlanu.com, 02.Dec.2011, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetlana Zaharova u subotu u Centru Sava

BEOGRAD, 2. decembra 2011. (Beta) - Najveća balerina današnjice Svetlana Zaharova nastupiće u subotu uveče u beogradskom Centru "Sava" zajedno sa svojim prijateljima, igračima Boljšog teatra i ostalih svetskih scena, kao i baletskim ansablom Narodnog pozorišta u Beogradu.

BEOGRAD, 2. decembra 2011. (Beta) - Najveća balerina današnjice Svetlana Zaharova nastupiće u subotu uveče u beogradskom Centru "Sava" zajedno sa svojim prijateljima, igračima Boljšog teatra i ostalih svetskih >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << scena, kao i baletskim ansablom Narodnog pozorišta u Beogradu.Kako su na konferenciji za novinare u petak najavili organizatori, na repertoaru gala koncerta su dela klasičnog i savremenog baleta u koreografiji najpoznatijih svetskih koreografa.Zaharova je rekla da će to biti njen treći nastup u Beogradu, ali i ponovno pojavljivanje pred beogradskom publikom nakon jednogodišnje pauze koju je napravila zbog rodjenja deteta."Na gala koncertu biće različitih umetnika, iz različitih delova sveta, koji će publici pokazati svoje umeće", rekla je ruska primabalerina.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.