Švajcarska trupa Alias, koja otvara Beogradski festival igre, stigla u Beograd FOTO

Izvor: B92, 22.Mar.2021, 17:21

Švajcarska trupa "Alias", koja otvara Beogradski festival igre, stigla u Beograd FOTO

Švajcarska trupa Alias koja otvara 18. Beogradski festival igre, stigla je danas u Beograd. Sa njima je i Đulijerme Boteljo, koreograf komada "Normalno" koji će se 23. i 24. aprila, sa početkom u 19.30h, izvoditi na velikoj sceni Beogradskog dramskog pozorišta.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Švajcarska trupa "Alias" sutra otvara 18. Beogradski festival igre: Snažna poruka svim umetnicima

Izvor: Blic, 22.Mar.2021

Švajcarska trupa Alias koja otvara 18. Beogradski festival igre, stigla je danas u Beograd. Sa njima je i Đulijerme Boteljo, koreograf komada “Normalno” koji će se 23. i 24. marta, sa početkom u 19.30h, izvoditi na velikoj sceni Beogradskog dramskog pozorišta.

Nastavak na Blic...

Koreografija humane psihologije i osećanja

Izvor: Danas, 23.Mar.2021, 13:54

"Punoletni" 18. Beogradski festival igre otvara se večeras u planiranom terminu, odlučeno je u poslednji čas zbog mera borbe protiv pandemije korona koja je prošlogodišnji BFI odložila za jesen. Na otvaranju nastupiće trupa Alias iz Ženeve sa komadom "Normalno" u koreografiji Đulijerma Botelja,...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.