Sutra 3D premijera Čuvara galaksije

Izvor: Akter, 05.Avg.2014, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra 3D premijera "Čuvara galaksije"

Novi filmski 3D hit "Čuvari galaksije" studija "Marvel" biće premijerno prikazan u Beogradu sutra uveče u "Sinepleksu" na Ušću

Od četvrtka ulazi na redovni repertoar bioskopa u Srbiji, najavio je distributer "Taramaunt".

Ovu akcionu i duhovitu avanturu režirao je Džems Gan, koji je i autor scenarija zajedno sa Nikol Perlman.

U glumačkom ansamblu su Kris Prat, Zoe Saldana, Dejv Bautista, Vin Dizel, Bredli Kuper, Li Pejs, Majkl Ruker, Karen Gilan, Ðimon >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << Hounsou, Džon Si Rajli, Glen Klouz, Benisio Del Toro.

Studio Marvel, zaslužan za blokbaster franšize "Ajron men", "Tor", "Kapetan Amerika" i "Osvetnici", kreirao je novi tim "Čuvara galaksije" i proširio svoj filmski svet na kosmos.

Autori stripa Arnold Drejk i Džin Kolan prvi put su predstavili "Čuvare galaksije" 1969. godine kao tim junaka iz 31. veka - svako od njih je poslednji u svojoj vrsti i žive u u fantastičnom univerzumu.

Prema sinopsisu, drski avanturista Piter Kvil postaje predmet nemilosrdnog lova nakon što ukrade misterioznu kuglu za kojom žudi Ronan, moćni zlikovac s ambicijama koje mogu dovestu u opasnost ceo univerzum. Da bi pobegao upornom Ronanu, Kvil nevoljno sklapa savez sa četiri potpuno različita lika - Roketom, rakunom s pištoljem, Grutom, drvolikim humanoidom, smrtonosnom i enigmatičnom Gamorom i Draksom Razaračem koga vodi želja za osvetom.

Oni nisu tipični junaci već grupa odmetnika i nepodobnih koji se upoznaju u zatvoru. Uglavnom su sebični i slabo mare za bilo koga. Ipak, prinuđeni su da rade zajedno jer sudbina galaksije visi o koncu, navodi se u najavi.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stižu Marvelovi "Čuvari galaksije"

Izvor: B92, 05.Avg.2014

Novi filmski 3D hit "Čuvari galaksije" studija "Marvel" biće premijerno prikazan u Beogradu sutra uveče u "Sinepleksu" na Ušću, a od četvrtka ulazi na redovni repertoar bioskopa u Srbiji, najavio je distributer "Taramaunt"...Ovu akcionu i duhovitu avanturu režirao je Džems Gan, koji je i autor...

Nastavak na B92...

Marvelov hit u bioskopima: "Čuvari Galaksije" na redovnom repertoaru

Izvor: Blic, 06.Avg.2014, 12:09

Najnoviji film studija Marvel "Čuvari Galaksije", od sutra će se naći na redovnim bioskopskim repertoarima širom Srbije...Akcijom nabijena, epska svemirska avantura "Čuvari galaksije“ proširuju Marvelov filmski svet i na kosmos, gde će drski avanturista, Piter Kvil postati predmet nemilosrdnog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.