Surovo: Čuveni voditelj varao bolesnu suprugu sa prijateljicom njihove ćerke

Izvor: B92, 01.Okt.2016, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Surovo: Čuveni voditelj varao bolesnu suprugu sa prijateljicom njihove ćerke

Ričard Kiz ponovo preživljava teške dane. Slavni sportski voditelj razvodi se nakon 34 godine braka.

Osramoćeni sportski voditelj je dao otkaz na jednoj britanskoj televiziji, a sve zbog seksističkih komentara na račun žena 2011. godine.

Nakon svega, s porodicom se preselio u Katar, ali njegova supruga Džulija se nedavno vratila u Veliku Britaniju.

Ona je navodno otkrila da Kiz ima aferu s ćerkom jednog od svojih prijatelja, ujedno i prijateljicom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << njihove ćerke Džeme. Dvadesetsedmogodišnja devojka i pedesetdevetogodišnjak imali su aferu zbog koje mu je propao brak.

Na sve to, njegova supruga Džulija se bori sa rakom.

“Znao je da je Džulija jako bolesna, ali je nastavio s aferom. Sve je to imalo jako loš uticaj na njeno zdravlje, slomljena je“, kaže izvor.

Džulija je pak, bila uz njega kada je na ružan i skandalozan način izgubio posao čega su ga koštali seksistički komentari.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.