Superbad iz 2007. najsmešniji film ikada?

Izvor: B92, 18.Maj.2021, 21:38

"Superbad" iz 2007. najsmešniji film ikada?

Komedija "Kul momci" (Superbad) iz 2007. godine je najsmešniji film koji je ikada snimljen, tvrde stručnjaci koji su analizirali recenzije gledalaca o 125 najpopularnijih komedija na stranici IMDb.

Svi filmovi u čijim se komentarima spominje reč "funny" i čija je ukupna ocena veća od šest ušli su u uži krug za pobedu, piše Unilad.

Ocene gledalaca za "Superbad" su kontinuirano visoke, a čak 250 puta se pominje da je film smešan. Glumačku postavu ove komedije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << čine Džona Hil, Majkl Sera i Set Rogen.

Na drugom mestu našao se "Deadpool" Rajana Rejnoldsa, a na poslednjem, dvadesetom, mestu je klasik 80-ih godina "Povratak u budućnost".

1. "Kul momci" (Superbad)

2. "Deadpool"

3. "Scott Pilgrim vs. the World"

4. "Opasne devojke" (Mean Girls)

5. "Isterivači duhova" (Ghostbusters)

6. "American Pie"

7. "Škola roka" (School of Rock)

8. "The Hitman's Bodyguard"

9. "The Big Lebowski"

10. "Noć u muzeju" (Night at the Museum)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.