Suočavanje s prošlošću

Izvor: SEEcult.org, 17.Jun.2017, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suočavanje s prošlošću

Sarajevo film festival (SFF), u saradnji sa Hartefakt produkcijom, predstavlja putujući filmski program “Suočavanje s prošlošću” 28. i 29. aprila u Kolarčevoj zadužbini u Beogradu, uz besplatan ulaz. Nakon Prijedora, Mostara, Bijeljine, Banjaluke i Zagreba, i beogradska publika imaće priliku da pogleda četiri filma koji obrađuju teme zločina, smrti, krivice, suočavanja i praštanja.

Nastavak na SEEcult.org...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Gradskom pozorištu Bečej otkrivena spomen-ploča Vladi Divljanu

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Jun.2017

U Gradskom pozorištu Bečej večeras je otkrivena spomen-ploča Vladi Divljanu koja će žitelje tog vojvođanskog grada podsećati na život i rad muzičara čije će ime ubuduće nositi scena Pozorišnog kluba...Ploča je postavljena u okviru manifestacije "Bečej noću" u okviru koje je prethodno...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.