Sunđer Bob slavi deset godina

Izvor: B92, 13.Jul.2009, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sunđer Bob slavi deset godina

Pre deset godina, televizija "Nickelodeon" prikazala je prvu epizodu serije "Sunđer Bob Kockalone", a malo ko je tada mogao da pretpostavi da će taj crtani film postati svetski fenomen preveden na 25 jezika i gledan na televizijama u 170 zemalja.

Povodom jubileja, "Nickelodeon" će naredni vikend posvetiti Sunđeru Bobu.

Pre toga, televizija VH1 u utorak će emitovati jednosatni dokumentarac "Koreni kocke: Priča o Sunđeru Bobu Kockaloneu", koji će činiti intervjui >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa televizijskim istoričarima, slavnim ličnostima i članovima ekipe serije.

"Tajni sastojak 'Sunđera Boba" je srce. Ali, to je srce četvorogodišnjaka, a srce ne može biti čistije od tog", kazao je listu Post-Gazette iz Pitsburga televizijski istoričar Robert Tompson (Thompson).

Povodom desetogodišnjice serije, "Nickelodeon" će emitovati 50-satni maraton epizoda serije, počev od petka uveče, kada će biti prikazana nova epizoda serije u kojoj se pantalone Sunđera Boba smanje u mašini za sušenje veša i on oblači druge pantalone u kojima ga niko ne prepoznaje.

U subotu ujutru biće emitovano deset najpopularnijih epizoda serije, po odabiru posetilaca sajta Nick.com.

U subotu uveče biće prikazan "Sunđer Bob Kockalone: Film". U nedelju će biti prikazan nastavak deset najpopularnijih epizoda, a za isto veče planiran je maraton od deset novih epizoda popularne serije.

U našoj zemlji, Sunđer Bob se već šest godina prikazuje isključivo na TV B92, a od jeseni gledaoci će moći da uživaju u potpuno novim epizodama. Posebna poslastica biće specijalna epizoda u kojoj svoj glas daju i Cane iz Partibrejkersa i Rambo Amadeus.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.