Stiže treća sezona popularne horor serije

Izvor: B92, 21.Mar.2019, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiže treća sezona popularne horor serije

"Čudnije stvari" (Stranger Things), serija mreže Netfliks koja je oduševila sve ljubitelje horora i tinejdžerskih filmova iz devedesetih, vraća se na taj striming servis 4. jula, a konačno imamo priliku da, nakon tizera, pogledamo i prvi trejler.

Izgleda da će jedno leto 1985. godine, ponovo promeniti život iz korena za ekipu klinaca koje smo pratili u prethodne dve sezone, jer čudovišta iz nepoznatog sveta "Upside Down" uopšte nisu završili s napadima na gradić Hokins.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Eleven, Majk, Dastin, Lukas, Vil, Nensi, Džonatan, Stiv i Maks su ponovo zajedno, uz dodatak Robin, koju tumači Maja Hok, ćerka Itana Hoka i Ume Turman. Tu su naravno i šerif Hoper i Džojs, ali i ozloglašeni siledžija Bili. I svi oni će morati ponovo da se bore protiv zla koje preti njima i njihovim najbližima, a izgleda da će centar dešavanja biti u novootvorenom tržnom centru u Hokinsu.

Pogledajte najnoviji trejler serije:

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.