Stiže serija o negativcu iz Betmena, a tek da vidite ko je u glavnoj ulozi VIDEO

Izvor: B92, 13.Apr.2023, 14:54

Stiže serija o negativcu iz "Betmena", a tek da vidite ko je u glavnoj ulozi VIDEO

Sudeći prema prvom isečku, Pingvin će imati mračan i zloslutan izgled iz originalnog filma reditelja Mata Rivsa.

HBO je najavio "sljedeće poglavlje u sagi o Betmenu" prvim trailerom za spin off "The Batmana", seriju "The Penguin" s Kolinom Farelom u glavnoj ulozi.

Farel je glumio Osvalda "Oza" Koblepota, poznatog i kao Pingvin, u blokbasteru "The Batman" iz 2022., koji je zaradio 771 miliona dolara, a sada će imati svoju solo seriju.

Novi izgled >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Sudeći prema prvom isečku, Pingvin će imati mračan i zloslutan izgled iz originalnog filma reditelja Meta Rivsa, koji će režirati i novu seriju, a Farel izgleda gotovo neprepoznatljivo u ulozi "novog kralja Gotama".

Nije najavljen datum izlaska serije od osam epizoda, a obožavaoci će verovatno dobiti više detalja na ovoljetnom San Diego Comic-Conu.

Osim Farela, glumačku postavu čine Kristin Miloti, Renzji Feliz , Majkl Keli, Šoreh Agdašlu i Dirdr O Konel, a pojavljuju se i Klansji Braun i Majkl Zegen.

Izlazi sledeće godine

Serija bi trebala izaći na HBO Maxu iduće godine Piter Safrani Džejms Gan, novi šefovi DC-ja, jasno su dali do znanja da je Rivsov Batmen deo njihovog sporednog svemira, a ne deo njihove prve faze DC svemira Bogovi i čudovišta.

Rivs će režirati i "The Batman II", koji bi se trebao pojaviti u bioskopima 3. oktobra 2025. godine. U međuvremenu, Safran i Gan rade na akcijskom filmu temeljenom na "The Brave and the Bold", a fokusirat će se na Betmenovog sina Damiana Vejna.

Gan je, takođe, govorio o tome kako će se "The Penguin" uklopiti u Betmenov svemir.

"Met radi na "The Batman II", koji vidi kao kriminalističku sagu o Betmenu, koja uključuje i TV seriju "The Penguin". I to je posebna stvar, a on vredno radi na tome. Pre nekoliko dana nam je ponudio neverovatne, stvarno super stvari. Tako da je naš plan da se to nastavi", rekao je za Gan za IGN.

"The Penguin" bi trebao izaći na HBO Maxu tokom 2024. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kolin Farel se vraća kao Pingvin u istoimenoj seriji

Izvor: Danas, 13.Apr.2023

Nakon što nas je oduševio u filmu Betmen Meta Rivsa kao Pingvin, Kolin Farel se vraća ovoj ulozi u novoj seriji The Penguin, iz koje imamo i prvi video snimak.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.