Stiže serija Gospodin i gospođa Smit: Već su poznate i glavne uloge

Izvor: B92, 13.Feb.2021, 13:42

Stiže serija "Gospodin i gospođa Smit": Već su poznate i glavne uloge

Sprema se serija "Gospodin i gospođa Smit", a u glavnim ulogama trebalo bi da budu Donald Glover (poznat i kao Čajldiš Gambino) i Fibi Voler-Bridž.

U pitanju je, naravno, serija koje će biti bazirana na filmu iz 2005. godine u kom su Bred Pit i Anđelina Džoli glumili ljubavni par špijuna čiji je zadatak da likvidaraju jedno drugo.

Glover i Voler-Bridž će, pored glavnih uloga, čestvovati i u stvaranju serije, a u tome će im pomoći i Frančeska SLoun (radila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je na serijama Atlanta i Fargo). Oboje već imaju iskustva, odnosno oprobali su se kao kreatori serija.

Kako prenosi Hollywood reporter, originalni film "Gospodin i gospođa Smit" imao je zaradu od 487 miliona dolara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Stiže serija "Gospodin i gospođa Smit"

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Feb.2021

Sprema se serija "Gospodin i gospođa Smit", a u glavnim ulogama trebalo bi da budu Donald Glover (poznat i kao Čajldiš Gambino) i Fibi Voler-Bridž.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.