Stiže novi erotski triler: Snimljen je u Srbiji VIDEO

Izvor: B92, 09.Avg.2023, 20:54

Stiže novi erotski triler: Snimljen je u Srbiji VIDEO

Netflix je objavio tejler za erotski triler Fair Play u kojem glume Alden Ehrenrajh, poznat po filmovima Solo: A Star Wars Story i Oppenheimer, i Fibi Dajnevor, zvezda Bridgertona. Rediteljka filma je Kloi Domont, koja je takođe napisala scenario za film.

Radnja prati mladi ljubavni par, Luka i Emili, koji se nedavno verio, a zajedno rade u jednoj finansijskoj instituciji. Veza počinje da im se raspada nakon što i jedno i drugo počinju da se bore za istu poziciju u kompaniji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i sve stavljaju na kocku kako bi dobili unapređenje na poslu.

Fair Play je premijerno prikazan na Filmskom festivalu Sundance u januaru ove godine, nakon čega je Netflix otkupio prava za prikazivanje filma. Neki kritičari su film uporedili sa poznatim trilerima iz 90-ih, a ocene su većinom bile pozitivne.

Ono što je zanimljivo jeste da se film snimao u Srbiji početkom prošle godine.

Fair Play će biti premijerno prikazan na Netflixu 13. oktobra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Netfliksov novi erotski triler snimljen u Srbiji (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Avg.2023, 12:43

Netfliks je objavio tejler za erotski triler "Fair Play" u kojem glume Alden Ehrenrajh, poznat po filmovima "Solo: A Star Wars Story" i "Oppenheimer", i Fibi Dajnevor, zvijezda "Bridgertona". Rediteljka filma je Kloi Domont, koja je takođe napisala scenario za film.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.