Stiže nastavak filma Dina – poznato je i kada

Izvor: B92, 09.Dec.2021, 10:23

Stiže nastavak filma "Dina" – poznato je i kada

Još pre nego što je adaptacija romana Frenka Herberta u režiji Denisa Vilneva stigla u bioskope, bilo je naznaka da će ostvarenje "Dina" dobiti nastavak.

Tokom oktobra stigla je i zvanična potvrda iz kompanija Ledžendari entertejnment i Vorner bros – "Dune: Part Two" stiže.

"Upravo sam primio vesti od Ledžendari entertejnmenta da zvanično nastavljamo sa projektom 'Dina'. Adaptacija Herberta za mene je bilo san, a fanovima i celoj ekipi mogu da se zahvalim što >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se taj san ispunio", kazao je i Vilnev, dodajući da je u početku pristao da radi ovaj projekat jer su mu produkcijske kuće obećale da će moći da snimi dva filma.

Za sada je poznato da će premijera nastavka biti 20. oktobra 2023. godine ukoliko sve prođe po planu.

Takođe, glumačka ekipa će biti proširena, s obzirom na to da je mnogo likova iz knjige izostavljeno u prvom delu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Stiže nastavak filma "Dina" - poznato i kada

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Dec.2021

Još prije nego što je adaptacija romana Frenka Herberta u režiji Denisa Vilneva stigla u bioskope, bilo je naznaka da će ostvarenje "Dina" dobiti nastavak.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.