Izvor: Blic, 11.Nov.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiv Vin na bis

Stiv Vin na bis

Američki muzičar Stiv Vin, posle preksinoćnjeg koncerta u Domu omladine, izjavio je da mu je to bio jedan od omiljenih nastupa, jer su se i on i publika osećali specijalno, zbog obostranih emocija stvorenih u poslednjih desetak godina.

Vin je posle trećeg gostovanja pred vernom publikom, koja mu praktično nije dala da ode sa scene, rekao da mu nastup u Beogradu znači, jer je atmosfera topla i postoji veoma emotivna energija, ljudi znaju njegove >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pesme i istoriju i podržavaju njegovu muziku, još od kultne indi-rok grupe 'Drim sindikejt' s početka 80-ih godina.

Upitan da li je uoči prvog gostovanja u Beogradu, s obzirom na lošu medijsku sliku o Srbiji, imao izvesnih zebnji, Vin je rekao da se nije plašio , napominjući da je prethodno čitao članke o Srbiji

'Naučio sam tada više za tri dana, nego za pet godina gledajući Si-En-En'. K. R.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.