Izvor: Kontra magazin, 12.Mar.2009, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stari Film prvi put na CD-u

Jura Stublić pred dolazak 27. marta za koncert u Domu omladine Beograda kaže da trenutno radi na kompilacijskom albumu na kome će se prvi put na CD-u naći neki rani radovi grupe Film. Stublić kaže da bi se do leta ili na jesen trebao pojaviti kompilacijski CD radnog naziva Film rani radovi .

Nastavak na Kontra magazin...






Povezane vesti

Stari Film prvi put na CD-u

Izvor: Popboks, 12.Mar.2009

Jura Stublić pred beogradski koncert 27. marta kaže da trenutno radi na kompilacijskom albumu Film rani radovi, na kom će se prvi put na CD-u naći neke rane pesme Filma. "Počeo sam masterirati naše stare snimke, prve albume grupe Film koji nikad nisu izašli na CD-u, i onda ću napraviti jednu...

Nastavak na Popboks...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kontra magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kontra magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.