Izvor: Beta, 22.Mar.2010, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski filmski režiseri osnovali udruženje

BEOGRAD, 22. marta 2010. (Beta) - Srpski filmski režiseri osnovali su u Beogradu udruženje, koje će se boriti za poštovanje te profesije i za bolje uslove rada svojih članova.

Asocijacija filmskih reditelja Srbije, čiji je prvi predsednik Darko Bajić, saopštila je da će se boriti i za ostvarivanje autorskih prava svojih članova.

Jedna od ideja je, takodje, da se i druge profesije u filmskoj industriji podstaknu na sličnu vrstu organizovanja, rečeno je agenciji Beta u Asocijaciji.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpski filmski režiseri osnovali udruženje

Izvor: NaDlanu.com, 22.Mar.2010

BEOGRAD, 22. marta 2010. (Beta) - Srpski filmski režiseri osnovali su u Beogradu udruženje, koje će se boriti za poštovanje te profesije i za bolje uslove rada svojih članova. Asocijacija filmskih reditelja Srbije, čiji je prvi predsednik Darko Bajić, saopštila je da će se boriti i za ostvarivanje...

Nastavak na NaDlanu.com...

Srpski filmski režiseri osnovali udruženje

Izvor: Blic, 23.Mar.2010, 00:05

Srpski filmski režiseri osnovali su u Beogradu udruženje, koje će se boriti za poštovanje te profesije i za bolje uslove rada svojih članova. Darko Bajić..Asocijacija filmskih reditelja Srbije, čiji je prvi predsednik Darko Bajić, saopštila je danas da će se boriti i za ostvarivanje autorskih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.