Izvor: SEEcult.org, 27.Mar.2018, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski PEN: Poništiti gradski Konkurs za kulturu za 2018.

Srpski PEN centar izrazio je energičan protest povodom rezultata Konkursa grada Beograda za podršku projektima u kulturi u 2018. godini i zatražio njegovo poništenje, odnosno hitno raspisivanje novog, na kojem bi odluke bile donete u transparentnoj proceduri i zasnovane isključivo na vrednosti i značaju podnetih projekata, što je u najboljem interesu savremene srpske kulture.

Nastavak na SEEcult.org...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NKSS traži ostavku Ivone Jevtić i poništenje Konkursa

Izvor: SEEcult.org, 27.Mar.2018

Asocijacija Nezavisna kulturna scena Srbije (NKSS) zatražila je ostavku gradske sekretarke za kulturu Beograda Ivone Jevtić i poništenje Konkursa za (su)finansiranje projekata u kulturi u 2018. godini, smatrajući da je sproveden na klijentelistički i netransparentan način, uz kršenje zakonom propisanih...

Nastavak na SEEcult.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.