Sprema se nova verzija Prljavog plesa: Otkriveno ko će igrati glavnu žensku ulogu

Izvor: B92, 10.Avg.2020, 19:31

Sprema se nova verzija "Prljavog plesa": Otkriveno ko će igrati glavnu žensku ulogu

Nova verzija filma "Prljavi ples" je u pripremi, a glavna glumica Dženifer Grej će, trideset godina kasnije, ponovo igrati ulogu Frensis Bejbi Hausmen.

Originalni film o ljubavi mlade Frensis i njenog učitelja plesa kojeg je glumio Patrik Svejzi izašao je 1987. godine. Taj film je doneo svetsku slavu za glavne glumce, a film je osvojio prestižnog Oskara za pesmu "Time of My Life".

Dženifer Grej će biti i producent novog filma.

"To će biti ona vrsta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << romantičnog i nostalgičnog filma koji obožavaoci očekuju", navela je kompanija Lajonsgejt, koja će snimati film.

"Prljavi ples", koji je bio film s malim budžetom, zaradio je više od 210 miliona dolara. Film je 2004. imao i nastavak "Prljavi ples - havanske noći" sa celom radnjom premeštenom na Kubu, ali bez učešća Dženifer Grej.

Za sada se ne znaju detalji scenarija novog filma, koji će režirati Džonatan Livajn.

Glavni glumac u originalnom filmu, Patrik Svejzi, preminuo je 2009. godine u 57. godini od raka pankreasa.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.