Spot koji je šokirao Ameriku: Orgije Rijane, Donalda, Tejlor i drugih poznatih bez cenzure

Izvor: B92, 25.Jun.2016, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spot koji je šokirao Ameriku: "Orgije" Rijane, Donalda, Tejlor i drugih poznatih bez cenzure

Kanje Vest je objavio bizarni i izopačeni video za svoju novu pesmu “Famous“ koja prikazuje orgije poznatih ličnosti.

Naime, na velikom krevetu možemo videti 12 različitih ličnosti potpuno obnaženih kako leže jedne pored drugih. Amber Rouz, Kejtlin Džener, Bil Kozbi, Donald Tramp, Ana Vintur, Rijana i Kris Braun, Tejlor Svift, Rej Džej i Kim Kardšijan potpuno su nagi u ovom spotu.

Tejlor koja je u prvom planu pored Kim i Kanjea potpuno obnažena ne nalazi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se baš bez razloga na ovom mestu. Naime, u jednom delu pesme Kanje i dalje insistira na tome da Sviftova baš njemu duguje slavu i da bi "možda spavao sa njom“.

Video se može pogledati na određenim servisima, a još uvek nije poznato kakva je reakcija poznatih učesnika "orgija“ koji su bez znanja montirani u Kanjeov spot.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Poznati 'ogoljeni': Kanje Vest objavio bizarni spot (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Jun.2016

Kanje Vest je objavio bizarni i izopačeni video za svoju novu pjesmu “Famous“ koja prikazuje orgije poznatih ličnosti...Naime, na velikom krevetu možemo vidjeti 12 različitih ličnosti potpuno obnaženih kako leže jedne pored drugih. Amber Rouz, Kejtlin Džener, Bil Kozbi, Donald Tramp, Ana...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.