Sportsko srce nova premijera u Zvezdara teatru (VIDEO)

Izvor: Beta, 05.Dec.2021, 13:43

'Sportsko srce' nova premijera u Zvezdara teatru (VIDEO)

Jubilarna, 90. po redu, premijera Zvezdara teatra, "Sportsko srce"  izvedena je u subotu uveče na sceni 'Danilo Bata Stojković', uz smeh, aplauze i ovacije mnogobrojne publike.Po tekstu Djordja Milosavljevića predstavu je režirao Milan Karadžić a likove su tumačili Milutin Mima Karadžić, Nela Mihailović, Aleksandar Djurica, Nina Nešković i Milan Šurbanović.Milutin Mima Karadžić, u ulozi vlasnika kafane Branka Macure, kazao je nakon premijera da je siguran da će i ova predstava biti veoma gledana i izrazio zadovoljstvo još jednom premijerom u ''njegovoj pozorišnoj kući.''Nina Nešković koja igra Maju, ćerku Branka Macure, ocenila je da je ekipa napravila veoma lepu energiju. „Srećna sam da pozorište živi u ovim teškim vremenima i da će ovo biti topla, ljudska priča koju će i publika osetiti“, dodala je.Scenografiju za predstavu uradio je Boris Maksimović, kostime Dragica Laušević, a muziku Vladimir Petričević.Reprize „Sportskog srca“ zakazane su za 7, 22. i 24. decembar.   //

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Ovacije predstavi „Sporstko srce“

Izvor: Danas, 05.Dec.2021

Na sceni „Bata Stojković“ Zvezdara teatra sinoć je premijerno izvedena 90, jubilarna produkcija ove kuće, predstava „Sportsko srce“, po tekstu Đorđa Milosavljevića, u režiji Milana Karadžića.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.