Spilberg bi odbio režiju Bond filma, evo i zašto

Izvor: B92, 28.Nov.2015, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spilberg bi odbio režiju "Bond" filma, evo i zašto

I Spilberg je, kao i mnogi, ljubitelj “Bond” franšize, samo što je, za razliku od većine nas, on proslavljeni reditelj i može da režira šta želi. Međutim, nije uvek bilo tako.

U razgovoru sa novinarima, povodom promocije najnovijeg filma “Bridge of Spies” Spilberg je priznao da je želeo da režira “Bond” ostvarenje, ali ga je producent Albert “Kabi” Brokoli odbio.

“Kabi Brokoli me je odbio dva ili tri puta. Da me sada pozove s onog sveta i traži >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od mene da režiram sledeći, morao bih da mu se izvinim i kažem ‘ne’. Imao je prilike! Čak i nakon što sam snimio ‘Jaws’ rekao je ne!”, kaže Spilberg.

Sada, kako stvari stoje, nikada ne bi preuzeo snimanje nekog od “Bond” nastavaka. Razlog je taj, što je veliki obožavalac. “Zaista sam želeo da radim ‘Bond’ film, ali kada sam video šta je Sem Mendez uradio s njim, toliko se divim i poštujem Sema, zajedno sa Denijelom kao tim. Mislim, čoveče, trebalo bi da nastave da snimaju ovakve stvari. Znam da neće, ali bilo bi sjajno imati ‘Bond’-a svake dve godine snimljenog od strane ovog tima”.

Izvor: blockbuster.rs

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zašto bi Spilberg odbio režirati film «Bond»

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Nov.2015, 17:37

I Spilberg je, kao i mnogi, ljubitelj “Bond” franšize, samo što je, za razliku od većine nas, on proslavljeni režiser i može da režira šta želi. Međutim, nije uvijek bilo tako...U razgovoru sa novinarima, povodom promocije najnovijeg filma “Bridge of Spies” Spilberg je priznao da je...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.