Spektakl Isus Hrist superstar na Paliću do nedelje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Avg.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spektakl "Isus Hrist superstar" na Paliću do nedelje

PALIĆ - Rok spektakl "Isus Hrist superstar", premijerno izveden sinoć na Letnjoj pozornici na Paliću, ispraćen je ovacijama. Reditelj iz Budimpešte Laslo Molnar izveo je sinoć na scenu pod vedrim nebom 70 glumaca, povača i plesača, scenografijom od 20 tona dočarao drevni Jerusalim, dopremio najsavremenije ozvučenje, svetlosne i dimne efekte i uz songove čuvenog Veberovog mjuzikla podigao publiku na noge.

Zoltan Mezei, tumač Isusa i jedan od glavnih organizatora >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ove saradnje subotičkog Narodnog pozorišta i mađarskog Mjuzikl teatra, rekao je sinoć novinarki Radio Novog Sada, Aleksandri Rajić, da je sinoćna premijera rezultat dvogodišnjih priprema.

Rok opera "Isus Hrist Superstar" biće izvođena na Letnjoj pozornici na Paliću do nedelje. Zbog velikog interesovanja, organizatori su u potrazi za prostorom u kojem bi ovaj letnji događaj mogao biti izveden i u pozorišnoj sezoni.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.