Specijalna projekcija filma Vikend sa ćaletom 30. oktobra u Cineplexx Promenadi (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Okt.2020, 12:28

Specijalna projekcija filma "Vikend sa ćaletom" 30. oktobra u Cineplexx Promenadi (VIDEO)

Deo glumačke ekipe filma "Vikend sa ćaletom" pozdraviće publiku u bioskopu Cineplexx Promenada sutra, u petak, 30. oktobra nakon projekcije od 20 časova. Karte su u prodaji.

Ostvarenje u kome je Momčilović okupio istaknuta imena domaćeg glumišta:N enada Jezdića, Baneta Vidakovića, Miodraga Mikija Krstovića, Borisa Milivojevića, Katarinu Radivojević, Svetlanu Cecu Bojković donosi priču o paralelnim svetovima, o ocu i sinu različitih karaktera koji nakon godina razdvojenosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pokušavaju da uspostave prijateljski odnos u toku samo jednog vikenda.

Kašika (Nenad Jezdić), sredovečni beogradski kriminalac, pripadnik stare škole, zarobljen u vremenu kada je bio u punoj snazi, žarko poželi da provede vikend sa Ognjenom, jedanaestogodišnjim sinom iz prethodnog braka. Bivša supruga mu izlazi u susret jer je svesna činjenice da se Kašiki bliži kraj i da je to verovatno poslednji susret sina sa ocem. S obzirom da ga nije viđao pet godina jer je zbog "malih komplikacija" imao zabranu prilaska dečaku, Kašika pokušava da po ubrzanom kursu u sina utisne sve ono što on smatra važnim za život i preživljavanje na ulici i da istovremeno iz malog istera sve ono što je po njegovom mišljenju mekano, slabašno i devijantno.

Ognjen, odrastao u savremenom wi-fi okruženju, iz virtuelnog, munjevito, bez vremena da dođe do daha, upada u podzemni svet svog oca koji pokušava nemoguće - da u nekoliko dana isporuči svu toplinu, iskustvo i mudrost koje poseduje, istovremeno pokušavajući da kao "pravi beogradski šmeker" od malog sakrije svoju bolest...

Trejler filma 



Ulaznice za specijalnu projekciju filma u prodaji su na blagajni bioskopa Cineplexx Promenada.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.