Soni dao zeleno svetlo: Stiže nam Thanksgiving 2 VIDEO

Izvor: B92, 03.Dec.2023, 15:24

Soni dao zeleno svetlo: Stiže nam Thanksgiving 2 VIDEO

Zvanično je: "Thanksgiving" se vraća po repete.

Režiser Eli Rot je objavio na Instagramu da je nastavak odobren od strane Sonija, što znači da će Džon Karver Carver ponovo ubijati. Rot se pojavio u slavljeničkom Instagram postu da podeli vesti sa fanovima.

Rot je napisao u postu:

"Hvala svima koji su podržali originalni horor u bioskopima! Idite sada da ga pogledate na velikom platnu dok je u bioskopima, nastavak je zakazan za izlazak 2025. godine! >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Trebaće nam godina da zaista napravimo pravi scenario, počinjemo s radom danas!"

Rotova najava znači da se Thanksgiving, koji je zaradio oko 29 miliona dolara širom sveta od svog prvobitnog izdanja, dobro kreće ka tome da postane prava franšiza. Počeo je kao lažni trejler koji je Roth napravio za film Grindhouse Quentina Tarantina i Roberta Rodrigueza.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.