Šol i Karamazov u Kolarcu

Izvor: B92, 13.Sep.2016, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šol i Karamazov u Kolarcu

Kontratenor Andreas Šol i lautista Edin Karamazov nastupiće u četvrtak 29. septembra u Kolarčevoj zadužbini.

Andreas Šol je nemački pevač koji važi za jednog od najboljih kontratenora današnjice i vodećih interpretatora baroknog repertoara. Edin Karamazov svira nekoliko trzačkih instrumenata različitih kultura i epoha i ostaje posvećen istraživanju upotrebe laute modernoj muzici i savremenom improvizacionom kontekstu.

Važi za najuzbudljivijeg i najharizmatičnijeg lautistu današnjice.

Ulaznice za koncert koji počinje u 20h su u prodaji na blagajni Kolarčeve zadužbine po ceni od 500, 700 i 900 dinara.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

KONCERT DVA VELIKANA Edin Karamazov i Andreas Šol na Kolarcu

Izvor: Blic, 13.Sep.2016

Kontratenor Andreas Šol i lautista Edin Karamazov održaće koncert u četvrtak, 29. septembra u 20 časova u Kolarčevoj zadužbini...Andreas Šol je nemački pevač koji važi za jednog od najboljih kontratenora današnjice i vodećih interpretatora baroknog repertoara. Njegovo muzičko obrazovanje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.