Snima se peti nastavak Sam u kući

Izvor: B92, 17.Mar.2012, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snima se peti nastavak "Sam u kući"

Američka TV mreža "ABC family" najavila je novi, peti nastavak popularne franšize "Sam u kući", a kako prenosi holivudska štampa, film "Alone in the Dark" (Sam u mraku) biće premijerno prikazan za Božić 2012. godine.

Junak filma je osmogodišnji Fin (Kristijan Martin) koji je ubeđen da njegovu kuću opsedaju duhovi.

Zajedno sa svojom sestrom (Džodel Ferland), s kojom je ostao sam u kući dok su im roditelji na drugom kraju grada, on postavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zamke kako bi uhvatio duhove, ali će u njih zapravo upasti lopovi koje igraju Malkolm Mekdauel, Debi Mazar i Edi Stipls.

Film "Sam u kući" sa Makulijem Kalkinom u naslovnoj ulozi snimljen je 1990, a dve godine kasnije pojavio se i nastavak sa istim glumcem.

Oba filma su doživela ogroman uspeh.

Treći nastavak, u kojem je jednu od uloga imala i mlada Skarlet Johanson, snimljen je 1997. i takođe je privukao zapaženu pažnju publike. Četvrti nastavak, snimljen kao TV film, prikazan je 2002.godine.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.