Smirila se draga Neda u večnosti: Andrija Milošević i Lazar Ristovski se potresnim rečima oprostili od Nede Arnerić

Izvor: Večernje novosti, 11.Jan.2020, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smirila se draga Neda u večnosti: Andrija Milošević i Lazar Ristovski se potresnim rečima oprostili od Nede Arnerić

Proslavljena glumica Neda Arnerić preminula je u 67. godini života, a vest da je napustila ovaj svet potresla je mnoge njene kolege koje će je pamtiti kao dobru osobu i surovog profesionalca Proslavljena glumica Neda Arnerić preminula je u 67. godini života, a vest da je napustila ovaj svet potresla je mnoge njene kolege koje će je pamtiti kao dobru osobu i surovog profesionalca. Glumci Lazar Ristovski i Andrija Milošević neutešni su zbog smrti svoje koleginice, a za >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Nedu i njena glumačka dostignuća imali su samo reči hvale. - Sa Nedom sam igrao u Rucanteovoj "Mušici" u pozorištu "Dvorištu". Igrala je Betiju. Razvratnicu. To je sigurno njena najbolja uloga koju je napravila u karijeri. Ponosan sam što sam bio deo njene karijere. Smirila se draga Neda u večnosti - rekao Lazar Ristovski za Blic. Poslednji projekat koji je Andrija Milošević radio sa Nedom bila je serija "Mamini sinovi", a ističe da se u njenom društvu divno zabavljao. - Vest me je pogodila i zaista mi je žao. Ona je imala blistavu karijeru i ostaće legenda našeg filma i televizije. Dok smo radili, bila je tiha i prijatna. Ona, Ceca Bojković i ja smo se divno zabavljali. Bila je vrhunski profesionalac. Nadam se da je sada našla svoj mir - izjavio Andrija za Blic.Neda Arnerić rodila se 15. jula 1953. godine u Knjaževcu i imala je bogatu glumačku karijeru sa više od sto uloga.Antonio Ahel/ATA ImagesDragan Kujundžić/Tanjug Arnerićeva je ostvarila upamćene uloge u filmovima "Višnja na Tašmajdanu", "Užička republika", "Sutjeska", "Varljivo leto ’68", "Ispravi se, Delfina" i drugim. Takođe, igrala je i u mnogobrojnim italijanskim filmovima. Nakon velike popularnosti šezdesetih i sedamdesetih godina prošloga veka, Neda Arnerić je i devedesetih doživela veliku slavu — zahvaljujući blokbasteru "Tri karte za Holivud" i televizijskoj seriji "Policajac sa Petlovog brda".(blic.rs)

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Lepo spavaj najlepša... nađi svog Anđela": Kolege i prijatelji i dalje ne veruju da Nede više nema - reči Danice Maksimović slamaju dušu

Izvor: Blic, 11.Jan.2020

Filmska diva srpske kinematografije, Neda Arnerić napustila nas je juče u 67. godini., a ceo Balkan ostao zatečen tužnom vešću. Mnogi poznati su se oprostili od Nede čim su saznali za tragediju, a među njima su mnogi glumci, pevači..

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.