Sluga sa Bikovićem obara rekorde i u Srbiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jan.2020, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Sluga" sa Bikovićem obara rekorde i u Srbiji

Film “Sluga” sa Milošem Bikovićem postao je najgledanija komedija u istoriji ruske kinematografije, a u srpskim bioskopima obara rekorde

Film "Sluga" sa Milošem Bikovićem, koji je od početka prikazivanja izazvao ogromno interesovanje domaće publike, ovog vikenda proslaviće 50.000 gledaoca u jednom od beogradskih bioskopa, a naš glumac ovom prilikom nagradiće jubilarnog gledaoca.

Film koji obara rekorde u domaćim bioskopima, za kratko vreme postao je najgledanija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << komedija u istoriji ruske kinematografije, a pretenduje da postane i najgledaniji film svih vremena u Rusiji.

Popularni glumac Miloš Biković dočarao je mladog, bogatog i bahatog momka koji sticajem okolnosti, dobija lekciju pravih vrednosti iz života. Biković glumi glavnog junaka Grigorija "Grišu“, raskalašnog klinca koji je toliko ušuškan u lagodnom životu da misli da je "iznad zakona", sve dok njegov otac ne preduzme radikalne mere iispecenira saobraćanu nesreću iz koje će se njegov sin probuditi u prošlosti! Griša se budi u prošlom veku, okružen seljacima, koji ne znaju za njegove "magične skalamerije" poput mobilnog telefona i koji ga nimalo ne štede, a kroz seriju urnebesnih scena vidimo kako se Biković snalazi kao sluga. U filmu koji je režirao Klim Šipenko, pored Bikovića igraju i Ivan Ohlobistin, Marija Mironova, Aleksandr Samojlenko, Aleksandra Bortič, Olga Dibceva…Distributeri filma su: Stars Media Int. i Delius film.

Trejler 

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Film “Sluga” sa Bikovićem najgledaniji u Rusiji, u Srbiji obara rekorde

Izvor: Danas, 10.Jan.2020

Film “Sluga” sa Milošem Bikovićem postao je najgledanija komedija u istoriji ruske kinematografije, a u srpskim bioskopima obara rekorde.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.