Izvor: Blic, 10.Nov.2001, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slučajni ljubavnici

Slučajni ljubavnici

Ljubavni film 'Slatki novembar' juče je premijerno prikazan u Beogradu. Reditelj je Pet O’ Konor, a glavne uloge tumače Kianu Rivs i Šarliz Teron.

Glavni junaci Nelson Mos i Sara Diver nemaju ništa zajedničkog, osim sat vremena provedenih u centru za polaganje teorije vožnje. Njegovom greškom Sara pada na testu i gubi dozvolu na mesec dana. Istog dana dolazi kod njega sa neobičnim predlogom: da bi se iskupio mora da provede sa njom mesec dana. Nakon prvobitnog iznenađenja, mladi i uspešni Nelson, koji je potpuno posvećen marketinškoj karijeri, odlučuje da prihvati poziv ove najneobičnije žene koju je ikada upoznao. K. R.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.