“Slučaj Bremen“ na mađarskom

Izvor: Glas javnosti, 31.Maj.2011, 07:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Slučaj Bremen“ na mađarskom

Roman “Slučaj Bremen” Dragana Velikića upravo je objavljen na mađarskom jeziku u prevodu Antala Bognara,a izdavač je “Napkut” iz Budimpešte, koji je već objavio Velikićev roman “Dosije Domaševski“ 2006. godine, prenosi B92.

Kroz priču o čoveku koji je vozio tramvaj u pet velikih gradova, “Slučaj Bremen“ govori o potrazi za ocem nestalim u logoru nacističke nemačke i o tome da li čovek može da promeni sudbinu.

Ovo je peti roman Dragana Velikića >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << na mađarskom jeziku. Dosad su u Mađarskoj objavljeni njegovi romani “Severni zid“, “Danteov trg“, “Ruski prozor“ i “Dosije Domaševski“.

Promocija mađarskog izdanja “Slučaja Bremen“ održaće se na Sajmu knjiga u Budimpešti od 3. do 6. juna ove godine a srpski izdavač “Stubovi кulture“ čiji je Velikić ekskluzivni autor, u okviru proslave 18 godina postojanja ove godine najavljuje novo srpsko izdanje “Slučaja Bremen”.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.