Slovenačka Senida nastupila prve večeri na glavnoj bini Exit festivala

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jul.2022, 20:14

Slovenačka Senida nastupila prve večeri na glavnoj bini Exit festivala

Slovenačka hip hop, r&b i trep pevačica Senida nastupila je prve večeri na glavnoj bini festivala. Pred sam nastup rekla je novinarima da joj se sviđa Exit jer, na tom festivalu uvek može drugačije da se izrazi.

Kao i uvek, svoj nastup je otvorila čuvenim hitom Slađana. Ove godine pratila ju je muška ekipa na bini sa neobičnim autfitom dok su muzičku podršku osim di džeja - upotpunili zvuci trube i gitare.

Senida je poručila da zna da na Exitu uvek ima puno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ljudi i da uvek vlada sjajno raspoloženje. To je nešto što su svakako potvrdili i njeni fanovi. Neki su je pratili i iz njene Slovenije.

Ovogodišnji neobičan stajling nije želela mnogo da komentariše, ali na pitanje o izgledu i šta je njen pečat u svemu tome -dodaje da su to uvek zanimljive naočare.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.