Sledeći agent 007 neće biti žena: On može biti bilo koje boje, ali je muško

Izvor: B92, 17.Jan.2020, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sledeći agent 007 neće biti žena: "On može biti bilo koje boje, ali je muško"

Sledeći Džejms Bond neće biti žena, rekao je producent filmova o agentu 007 povodom spekulacija ko bi mogao zameniti Danjiela Krejga u sledećem nastavku.

Krejg (51) će se povoći posle najnovijeg Bondovog filma "No Time to Die" koji će biti prikazan u aprilu.

Pojavile su se glasine oko toga ko je sledeći naslednik u ulozi agenta 007 i da li će sledeći Bond biti žena, ali je Barbara Brokoli izjavila da će to definitivno biti muškarac, prenosi Rojters. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"On može biti bilo koje boje, ali je muško", rekla je jedna od producentkinja filma zajedno sa Majklom G. Vilsonom.

Ona je rekla da veruje u stvaranje snažnih ženskih likova.

"Nisam posebno zainteresovana za to da preuzmem muški lik i dam tu ulogu ženi. Mislim da su žene daleko zanimljivije od toga."

Serijal o Bondu je jedan od najuspešnijih u filmskom svetu - 2015. godine je zaradio 880 miliona dolara na blagajnama i širom sveta, 2012. više od milijardu dolara.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.