Slavni oskarovac razmišlja o penzionisanju: Ili ću biti takav ili više nikad nećete čuti za mene

Izvor: B92, 06.Jul.2023, 08:05

Slavni oskarovac razmišlja o penzionisanju: "Ili ću biti takav ili više nikad nećete čuti za mene"

Holivudska zvezda i oskarovac Rasel Krou rekao je da razmišlja o završetku svoje glumačke karijere nakon što je u toj industriji već 40 godina, piše Daily Mail.

Rasel Krou je o tome govorio na 57. Međunarodnom filmskom festivalu Karlovi Vari u Češkoj.

Ovaj 59-godišnji glumac razmišlja o sledećem koraku u svom životu. "Stanete pred ogledalo i kažete sebi: 'Ko je ovo do đavola?' Sada sam u tom razdoblju", rekao je. Za primer je uzeo 85-godišnjeg reditelja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ridlija Skota koji i dalje radi.

"Za svog uzora uzeću Ridlija Skota: on još uvek radi i otkriva nove trendove. Ili ću biti takav ili ću jednostavno prestati i više nikad nećete čuti za mene. Nisam još odlučio šta će biti. Ovo su dva vrlo valjana izbora", objasnio je.

Rasel je najveću slavu postigao ulogom u filmu Gladijator iz 2000., a za taj rad dobio je i Oskara. Poznat je po brojnim filmovima kao što su "Man of Steel", "A Beautiful Mind", "Robin Hood", "Les Miserables" i drugi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Slavni oskarovac razmišlja o penzionisanju: "Sada sam u tom razdoblju"

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Jul.2023

​Holivudska zvijezda i oskarovac Rasel Krou rekao je da razmišlja o završetku svoje glumačke karijere nakon što je u toj industriji već 40 godina, piše Daily Mail.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.