Slavna pevačica odlučila da posveti koncert razvodu Anđeline i Breda: Evo šta je rekla

Izvor: B92, 21.Sep.2016, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavna pevačica odlučila da posveti koncert razvodu Anđeline i Breda: Evo šta je rekla

Da li postoji bolji način da se prevaziđe raskid nego slušanjem srceparajućih pesama britanske pevačice Adel?

Iako se mesecima nagađalo, juče je zvanično potvrđeno da se poznati holivudski par Anđelina Džoli i Bred Pit razvode. Kako je naveo advokat koji zastupa glumicu, razlozi su “nepomirljive razlike“ i “briga za zdravstveno stanje dece“.

I dok su fanovi poznatog para na društvenim mrežama razočarani zbog razvoda, potpuno “ludilo“ koje je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zahvatilo svet pogodilo je i pevačicu Adel koja je posvetila pesme razvodu poznatog bračnog para u toku nastupa u utorak u Njujorku.

Bred i Anđelina su raskinuli. Ne volim da tračarim o nečijem privatnom životu, ali mislim da je ovo kraj jedne ere i zbog toga ću ovaj koncert posvetiti njima“, kazala je Adel, snimak govora zabeležio je “Ti-Em-Zi“.

Pevačica je potom dodala da je zaista tužna.

Ja njih ne poznajem i iskreno sam ostala u šoku kad sam jutros saznala za tu vest. Nemam razloga da lažem. Drago mi je da sam sad to rekla, jer mi je to ceo dan u glavi“, rekla je pevačica.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.