Slavko Sobin je snimao sa Ramijem Malekom, a sada ga možete gledati svakog dana na TV Prva

Izvor: B92, 20.Jun.2020, 10:18

Slavko Sobin je snimao sa Ramijem Malekom, a sada ga možete gledati svakog dana na TV Prva

Slavko Sobin je hrvatski pozorišni, televizijski i filmski glumac. Široj javnosti postaje poznat nakon uloge u sapunici ''Drugo ime ljubavi'' koju možete da gledate svakog radnog dana na TV Prva u 19.15 časova.

Poznat i po drugim ulogama koje su se prikazivale na regionalnim televizijama, Sobin je i autor predstave “Šapice”.

Završio je osnovnu i srednju muzičku školu, smer violina, a s 18 godina je otišao na studije glume na Američkoj akademiji dramskih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << umetnosti koju su završile i poznate svetske zvezde poput Grejs Keli , Deni Devito i Kirk Daglas.

Privatni život

Rođen je 13.11.1984. godine u Splitu. Roditelje smatra zaslužnima za sve što je postigao jer su verovali u njega, gurali ga kad je mislio da mu ne ide i spuštali ga na zemlju kad je ’leteo visoko’.

Kako kaže sa godinama je naučio da je bitan unutrašnji mir i da radi ono što voli, i da se čovek starenjem bolje oseća u svojoj koži zbog svih postignuća koja je do tada ostvario.

U periodu od 2008. do 2010. godine ostvario je nekoliko manjih uloga u serijama “Ponos Ratkajevih”, “Ne daj se, Nina”, “Dobre namere”, “Hitna 94”, “Zauvek susedi”, “Krim tim 2” i “Sve će biti dobro”.

Imao je nekoliko stranih angažmana, najznačajniji je onaj na filmu “Papilon” gde je glumio sa zvezdom filma “Boemska rapsodija” Ramijem Malekom.

U seriji Drugo ime ljubavi tumači lik Igora Šarića i možete ga gledati svakog radnog dana na TV Prva .

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.