„Skupština će nastaviti da bude vremenska mašina sa raspravama koje nemaju veze sa realnim životom“: Pavle Grbović za Danas iz Skupštine

Izvor: Danas, 20.Mar.2024, 15:50

„Skupština će nastaviti da bude vremenska mašina sa raspravama koje nemaju veze sa realnim životom“: Pavle Grbović za Danas iz Skupštine

„Da vlast želi dijalog ne bi sedam dan ignorisali poziv koji smo kao koalicija Srbija protiv nasilja, zajedno sa koalicijom NADA, u kojem pozivamo najviše funkcionere državne vlasti da se pod hitno započne sa dijalogom koji bi omogućio normalne i fer izbore u cilju prevazilaženja duboke političke krize“, izjavio je za Danas narodni poslanik i predsednik Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Srbija protiv nasilja i NADA traže dijalog o uslovima za fer i demokratske izbore

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Mar.2024

Opozicione koalicije "Srbija protiv nasilja" (SPN) i NADA danas su, u cilju smirivanja političkih tenzija u duštvu nakon prethodnih izbora, zatražile od premijera i predsednika parlamenta, "hitan dijalog" u vezi sa stvaranjem "elementarnih uslova za fer i demokratske izbore".

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.