Škrtice okupile rnr legende

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Okt.2014, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Škrtice" okupile r'n'r legende

Pevač grupe "Partibrejkers" Zoran Kostić Cane ima novi bend. "Škrtice" su novi bend, sastavljen od članova nekoliko različitih grupa.

Cane iz" Partibrejkersa", Boris iz "Jarbola", Danilo i Bole iz grupe "Straight Mickey and the Boys" i Kole iz "Velikog prezira" formirali su novi bend.

„Ovo je jedna skupina ljudi koja voli to što svira, kao i svaki bend na početku, znači volimo da se družimo i onda smo napravili nešto i hoćemo to bez velikih pretenzija da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << obnarodujemo, znači ljudima, ako ih ima“, kaže Cane.

Da je reč o kvalitetnoj muzici, sami smo se uverili. Muzičari koji najavljuju svoj prvi koncert u Domu omladine, 18. oktobra, poručuju svojoj publici da ne brine za njihove bazne bendove, koji funkcionišu nezavisno od konceptualnog benda "Škrtice".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.